Huuu.

Det känns som höst, storm, regn och inte så varmt i luften. Nu var denna semestern till ända. Tiden bara rinner iväg och nu är det 11 månader tills nästa gång. Gotland med hela släkten var väldigt trevlig. Där badade jag en gång fast vattnet inte var så varmt precis. I Fjällbacka doppade jag fötterna från bryggan vattnet var relativt varmt men inte så rent tyvärr. Utflykter med båten har inte blivit så många då det har blåst eller regnat en hel del denna senare del av semestern. Helsingborg är fint men blåsigt. Helsingör är alltid mysigt men har blivit väldigt dyrt, penningvärdet för den svenska kronan är ju inte det bästa. Nu är det bara att börja drömma om nästa vår och sommar. Ljuset och grönskan är underbart i Sverige men när mörkret och kylan lägger sig tätt är inte lika inspirerande.